Acceso miembros Anúnciate gratis
Mi lista
  • Guarda aquí los artistas y proveedores que te interesen y contacta con todos a la vez

  • … o déjalo en nuestras manos.

Acceso

Gospel Sentits

Coros Gospel en Barcelona

Trabaja en Barcelona, Girona

Información y contratación

pedir presupuestos GRATIS Miembro desde 02/03/2020

¿Por qué contratar a Gospel Sentits?

Gospel Sentits som una coral de Badalona, dirigida per Gustavo Pol i acompanyats del pianista Francesc d'Assís i formada per una cinquantena de cantaires amb un sol objectiu: gaudir de la música moderna i especialment del gòspel. Tota la força i l’energia amb que aquesta música la fem arribar a tothom a través de concerts en directe en què aquesta energia musical i la complicitat amb el públic donen un color especial a les nostres actuacions.
Des de que vam començar l’any 2002 hem fet aprox. 70 concerts. Gospel contemporani, soul, pop/rock. Espirituals negres, etc.... Estem presents a les xarxes socials.

Información sobre Gospel Sentits

El nostre espectacle combina temes de Gospel contemporani amb altrs estils. A la vora de les dates Nadalenques adaptem el nostre repertori incloent un repertori variat de Nadales contemporaneas i clàsiques. Hem actuat en escenáris emblematics, com Temple de Sagrada Familia, Palau de la Generalitat, Parroquia Santa Maria del Pi, Santa Maria del Mar, Teatre Zorrila , Teatre Principal de Badalona. Sala Luz de Gas. Auditori de Tarragona, recentment Fira de Nadal del Port Vell de Barcelona i a diferents Centres Comercials.
L'any 2010 els Amics del teatre Zorrilla ens van atorgar el Premi Guineueta pel nostre espectacle En Clau de gòspel, nom del nostre primer CD enregistrat el 2009.

Influencias

Kirk Franklin, Hezekian Walker, Hillsong Worship, Robert Kelly, Rick Founds,Israel Houghton, Timothy Wright, Donald Lawrence, Aretha Franklin, Leonard Cohen , Queen i un llarg etc...

Detalles del espectáculo y/o servicio

Duración típica: entre 45 y 90 minutos
Intentem fer un espectacle on el públic participi, picant de mans, cantant, petites coreos, etc.... el repertori sempre es ben combinat per tal d'arribar a tot tipus de públic.

Condiciones y requisitos:
Amplitud espai per grup nombròs. Poder equip de so, piano elèctric


Fotos de Gospel Sentits

gospel sentits 57210gospel sentits 57211gospel sentits 57212

Videos de Gospel Sentits

Opiniones de Gospel Sentits

Escribe una opinión

Cuéntanos tu experiencia
con Gospel Sentits.

He contratado a este artista o empresa para un evento.

Selecciona esta opción si has contratado este artista o proveedor y quieres dar tu opinión.

He visto este espectáculo en directo.

Selecciona esta opción si has visto este espectáculo o servicio como público o asistente y quieres opinar.

Vas a añadir este artista o proveedor a tu lista de favoritos. Guarda en tu lista todos los artistas o proveedores que te gusten y envíales un mensaje a todos a la vez.
Entendido
¡Pide presupuestos Gratis!