Bufamots

Bufamots

Bufamots

¿Por qué contratar a Bufamots?

El Bufamots és un golafre de paraules que es menja els diccionaris, que reordena les paraules dins de la panxa i que, tot seguit, les bufa en forma de contes. Sota aquesta premissa em presento, essent alhora actor i protagonista de les històries que narro. Què representa escoltar-me i veure'm narrar? Un C.O.N.T.E

Concisió: us raptaré l'atenció per a fer-la concisa i, un cop us hagi atrapat, us faré explosionar perquè pugueu imaginar mons impensats.

Oralitat: veus, una per a cada personatge que, inevitablement, tindrà el seu gest precís.

Néixer: el conte esfondra les màscares impostades que hem adquirit a llarg dels anys. Escoltar-ne implica un renaixement i recuperar l'infant que vam ser. Rialles, diversió, innocència i tantes altres coses entranyables.

Transformació: sense necessitat d'una gran escenificació, convertirem el gest en evidència, la paraula en certesa i recorrerem històries que van des de la tragèdia fins a la comèdia hilarant.

Evasió: fugir fins allà a on vulgueu que us porti la imaginació. Sigui curiosa, divertida, absurda, irreal, fantàstica, etc...

Tot plegat, un còctel de conte.

Més informació a

Professional des del gener de 2009, amb actuacions en nombroses Biblioteques, Centres Cívics, Escoles i en espais singulars com CosmoCaixa, Barcelona TV, Ikea, àmbito cultural de El Corte Inglés o el Harlem Jazz-Club, entre d'altres.

Opiniones

¡Sé la primera persona en compartir tu experiencia!

Tu opinión puede ayudar a otras personas a tomar la mejor decisión para su fiesta o evento

Biografía de Bufamots

Em formo com a narrador l'any 2007 amb el professor Rubén Martínez Santana, amb el qual he fet tres tallers de narració oral. També he estudiat gesticulació a l'escola Moveo i veu amb el professor Víctor Turull i la professora Helena Cabo. L'experiència laboral s'estén per diferents biblioteques, centre cívics, bars, llibreries i escoles arreu del principat presentant sessions per a públic adult i infantil. També he fet la gravació de 13 contes pel programa Hola Nens! de Barcelona TV i he treballat per Ikea. He portat sessions a l'àmbit cultural del Corte Inglés del Portal de l'Àngel a BCN, de l'Eix Macià a Sabadell i de Tarragona i he participat en el festival "La vuelta al mundo en 365 notas", organitzat al CosmoCaixa per la Federación de Associaciones Americans de Catalunya. Des del 2011 ençà, participant a La roda del Vallès a diferents biblioteques del Vallès Occidental.

Així mateix, finalista en diferents premis literaris i amb un màster cursat a la UPF de creació literària.

Detalles del espectáculo y/o servicio

Duración típica:

Entre 45 y 120 minutos

Información técnica y notas adicionales:

Rider técnico:

Escenificacions molt simples, amb molt pocs requeriments tècnics. A tot estirar, microfonia sense fils si l'espai ho requereix.

Condiciones y requisitos:

  • Microfonia sense fils
  • Taula
  • Aigua

Repertorio / Set List

  • El meu repertori es composa de contes propis i de tot tipus de llegendes o contes populars, ja siguin catalans o de la resta del món.
  • Moltes de les sessions tenen un rerefons educatiu, a part del fet que aprendre a escoltar ja és un bon aprenentatge.
  • Són especialment destacables El professor Ta-Tatxan i els seus invents llunàtics (amb experiments), La fada del mercat i el tresor de les taronges (sessió que versa sobre l'alimentació), Animalades contades (contes d'animals), Cinc continents dins els guants (contes d'arreu), L'escudellus i el seu amic Libertinius (sessió versada en l'antiga Roma). Paquilxet, el cavaller de l'armadura de paper (sessió sobre l'homofòbia) o sessions de caire tradicional com Les idees d'un castanyer i la bruixa Panelleta (Castanyada) o Les llegendes perdudes de Sant Jordi (Sant Jordi).

Agenda de Bufamots

Últimos eventos

abr 22
Biblioteca Ripollet
Ripollet (Barcelona)
abr 21
Biblioteca Safareigs
Sabadell (Barcelona)
Agenda de eventos de Bufamots